Евтини квартири във Висбаден

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Wiesbaden? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Wiesbaden!

С население 1,4 милиона Мюнхен е третият по големина град в Германия и столица на провинция Бавария. Що се отнася до Мюнхен там има много интересни места. Едни от най-известните са Халбройхауз, Мариенплац и Байерн Мюнхен. Но градът може да предложи и много повече такива места на туристите и почиващите. Например Мюнхен има един от най-големите градски паркове в света – Английската градина (English Garden). Той е по-голям дори от Central Park в Ню Йорк. Посетете Мюнхен и започнете подготовката за пребиваването си там с търсене на апартамент, стая или частна квартира, каквато бихте могли да си позволите на gloveler.com – Мюнхенски услуги за настаняване?

Архитектурата на града впечатлява не само експертите. Архитектурните стилове преминават през готика и барок до art nouveau. В центъра на града е Мариенплац, рамкиран от старата и новата градски палати. Новата градска палата носи духа на историческата приемственост. В близост може да се види най-старата мюнхенска черква Св. петър. Следват готическите сгради Изартор (Портата на Изар), старата градска палата, Карлстор (Портата на Карл) и, разбира се, градският пазар, Фрауенкирхе (Женската черква), предизвикващи също ентусиазъм у посетителите. От една страна черквата Св. Михаил, както и Старата Академия, са най-значимите постройки от ерата на Ренесанса. От друга, известната сграда от времето на италианския Барок Театиновата черква (Theatine Church) е най-старата барокова постройка в града. В центъра на Мюнхен има още множество други барокови сгради, подходящи за стимки.

Пренощувайте в стая или квартира в Мюнхен! Тук можете да намерите всичкоизгодно настаняване . Можете да намерите и информация за съвременнте сгради на Мюнхен като връх на архитектурните си преживявания. Една от най-известните съвременни постройки е четирицилиндровият небостъргач на БМВ, чийто облик наподобява знака на концерна. Като забележителна съвременна постройка, олимпийският парков комплекс, със своите причудливи покриви – тенти, не бива да липсва във вашата обиколка на града.

Резервирай изгодна квартира в Wiesbaden чрез gloveler - посредник Wiesbaden:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Wiesbaden

Възвишението Нероберг
Със своите 245 м височина Визбаденското възвишение предлага прекрасни гледки към вътрешния град. До горе може да се стигне с Неробергския влак - въжено-релсова железница, използваща воден баласт, която е в движение от 1888 г.

Измежду забележителностите на Нероберг са: руският православен параклис, чиито позлатени кули се виждат отдалече, панорамно разположеният павилион - ротонда, както и Опелбад.
Дворцовият прощад (Шлосплац)
Като място, откъдето води началото си средновековният град Висбаден, Дворцовият площад лежи в центъра на Историческия петоъгълник. Значимите сгради, събрани тук, са Старото кметство (построено в периода 1608-10 г.) и Новото кметство (построено в периода 1884-87 г.). Като седалище на местния Есенски парламент служи градският дворец, датиращ от времето на Насауския херцог (1837-42 г.).

Близо до центъра ще намерите пренощуване във Висбаден чрез услугата стаи под наем във Висбаден на gloveler.com.

Апартаменти и частни стаи в Wiesbaden